Nos preocupa tu privacidad En pisos.com utilizamos cookies propias y de terceros para dar un servicio satisfactorio mediante cookies técnicas, de personalización y para fines analíticos. pulsa AQUÍ para más información. Puedes aceptar todas las cookis pulsando el botón "aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando
Aceptar Rechazar todas Configurar

Projectes de cases modulars eficients

Casa HORMIPRESA LIVING s’ha construït amb col.laboració de la  promotora  LOFT IMMOBILIÀRIA,  l’objectiu adaptar-se  a les noves necessitats amb una nova arquitectura de qualitat, adequada als nous temps i pensada amb les  comoditats més  bàsiques de les persones.
Hem aconseguit el nostre repte…  cases eficients energèticament , molt funcionals i sense practicament manteniment exterior, gràcies a un revol.lucionari sistema de construcció (plaç de 7 mesos de construcció) de formigó vist (efecte màrmol blanc) i els materials utilitzats en les parts exteriors per aconseguir el mínim manteniment possible. 
Els exteriors i jardí,  mimats al màxim detall amb zones verdes, zona cultiu propi, zona bany i zones de relax per tota la estança. 
Els interiors amb decoració minimalista i amb  tocs càlids, per aconseguir un ambient còmode i relaxat!!! 
Tota la decoració de mobles  interior i exterior amb col.laboració de Mobles Vallcorba on la Carme aconsegueix personalitzar cada immoble amb el teu estil propi.
Digue´ns el teu projecte somiat i ens cuidem de tot per fer-ho realitat!!!
Reserves al 676 603 112